Dragi starši, dragi nogometaši,

Za nami je pestro spomladansko obdobje, ki ga je krojila predvsem skrb za zdravje ter tako imenovano »novo normalno« v smislu pouka na daljavo, delo od doma, skrb za delovna mesta, itd.V tej luči, je bil seveda nogomet, čeprav močno pogrešan zadnja skrb. Žal, so nam odpadla vsa tekmovanja kakor tudi večina treningov, ostala pa je želja in ljubezen do športa – nogometa.

Odločitev o ponovni uvedbi treningov je bila nujna, potrebna in pravilna. Gibanje in druženje navsezadnje predstavlja osnovno človeško potrebo!

Glede na navedeno Vas iskreno vabimo na gibanje in druženje v obliki zaključka sezone oziroma dneva nogometa, ki bo letos potekal v soboto 20.06.2020 na mestnem stadionu z začetkom ob 15.00.

Pripravljamo kar nekaj spremljevalnih aktivnosti. Tako bomo za najmlajše U7/8 organizirali turnir v sklopu Grassrootes festivalov, malo starejši se bodo pomerili v nogometnih veščinah, mogoče se nam bo predstavila celo potencialna članska ekipa.

Otroci bodo imeli na voljo napihljiv grad, starši in malo večji se bodo lahko pomerili v moči udarca, katerega hitrost žoge bo skrbno meril radar, pa še se bo kaj našlo.

Seveda ne bo manjkal sladoled, sok pa kakšen čevapčič, hladno pivo ali radler za starše, pa bo obvezna oprema.

S seboj obvezno prinesite dobro voljo in športno opremo!!

Za lažjo organizacijo hrane in pijače vas iskreno prosimo za potrditev udeležbe do srede 17.06.2020. Potrditev pošljite trenerjem, kjer igra vaš otrok.

Iskreno vabljeni!